Lite kunskap kring fillers

Är du intresserad av att göra fillers i Helsingborg? Fillers är en ganska vanlig behandling för dem som vill förbättra ansiktets utseende. Fillers, som introducerades 1995 av hyaluronsyra, kan användas för att fylla ut och återställa volym i ansiktet samt minska fina linjer och rynkor. Fillers fungerar genom att huden översvämmas med hyaluronsyra som stimulerar kollagenproduktionen under en period av två månader. Fyllmedel kan hålla i allt från två månader till ett år beroende på hur snabbt du metaboliserar dem. Fillers finns i en mängd olika former, bland annat: Hyaluronsyra, kollagen, fettvävnadstransplantationer, polymjölksyra.

Det finns många fördelar med att använda fyllmedel, bland annat: Återställer det volym och symmetri, det reducerar fina linjer och rynkor samt skapar en slätare hudyta. Fillers kan användas ensamma eller i samband med andra behandlingar.

Fillers kan injiceras djupt in i huden och fylla ut vissa områden (t.ex. nasolabialveck) eller så kan de appliceras ytligt för att fylla ut små fördjupningar (t.ex. akneärr). Fillers är ett populärt val för dem som vill minska ansiktsutsmyckningar, till exempel leende linjer. Fillers kan också används för att återställa och omdefiniera specifika ansiktsdrag. Fyllmedel kan användas på kinderna, näsan, hakan, läpparna och under ögonen. Fillers är också ett populärt val för dem som vill fylla ut sina läppar.

Fillers marknadsfördes ursprungligen som ett säkert alternativ till plastikkirurgi. Fillers hjälper till att fylla ut rynkor och fördjupningar som uppstår i ansiktet på grund av åldrande eller viktnedgång genom att föra in nytt material under huden. Fyllmedel tillför tillfälligt volym och fyllighet till huden; de ändrar inte djupare strukturella delar av ansiktet, t.ex. muskler, ben eller ligament. Fyllmedel fungerar genom att öka kollagenproduktionen, som är ansvarig för att motverka gravitationen och ge huden struktur och elasticitet. Fyllmedel har utvecklats under de senaste 15 åren och används nu på fler sätt än vad som ursprungligen var tänkt. Fyllmedel är i allmänhet säkra att använda med minimala komplikationer, men precis som alla andra ingrepp är fyllmedel förenade med vissa risker.