Jag tar hand om mina fötter

God förmiddag, god förmiddag på er alla mina läsare. Jag hoppas att ni haft en lugn och fin morgon och ser fram mot vad den här dagen kan ha för spännande överraskningar att bjuda på. Det är som vanligt en hel del inlägg jag planerar att skriva idag och jag ska ta och börja med att berätta att jag klockan 13 idag har en tid för fotvård i Simrishamn. Det finns ett fotvårdsinstitut som heter Simris Fotvård och det är dit jag ska. 

Jag har haft problem med fötterna som jag inte lyckats att komma till rätta med på egen hand, och då ska ni ändå veta att jag har försökt. Jag har både förhårdnader och hälsprickor och trots att jag har köpt alla möjliga olika hjälpmedel som en elektrisk fotfil och en fotsalva så hjälpte det inte. Jag förstod att jag behövde fotvård och det har jag nu fått några gånger på Simris Fotvård. Har ni också problem med fötterna och skulle behöva fotvård i Simrishamn vill jag att ni ska veta att ni kan få bra hjälp när ni kommer till Simris Fotvård. Nu har mina hälsprickor nästan försvunnit och det är tack vare att jag går på denna fotvård i Simrishamn. Det finns så mycket bra hjälp att få och jag har inte riktigt möjlighet att berätta om exakt vad det är för då skulle det här bli ett flera sidor långt inlägg som ingen orkar läsa Men är du intresserad av att få veta mer om denna fotvård i Simrishamn så kan du alltid få en hel del bra information genom att gå in på deras hemsida och där finns det också möjligheter att kontakta det här företag bland annat genom ett formulär.